Precis som förra året har jag och Emma bunkrat upp med ett gäng bonusavsnitt av Plan B-podden, som kommer att släppas varannan vecka under sommaren. Hängmattelyssning? Beachgodis? Sällskap på den nödvändiga egentidspromenaden mitt i släktumgänget? Ja, ni väljer.

Alla foton: Maria Soxbo

Det första avsnittet blev lite … speciellt. För det är så sjukt mycket som vi pratar om utanför podden också. Som inte riktigt platsar i ett avsnitt med tema matsvinn, energi eller biologisk mångfald, men som snurrar runt i huvudet dag ut och dag in.

Hade vi haft en ”vanlig” snackispodd där vi manglar vad som hänt sen sist varje vecka hade vi ju kunnat pysa ut lite sånt här då och då, men så är ju inte riktigt Plan B-podden upplagd. Så vi hade helt enkelt ett uppdämt behov av att prata av oss – och den här gången får ni lyssna.

Varsågoda – Det ofiltrerade avsnittetBerätta gärna vad ni tänker och tycker efter att ha lyssnat!

#Etiketter
Plan B-podden

2 kommentarer

///////////////
  1. Emma Thun

    Gillade MYCKET! Ibland är det skönt TT bara ”glida med och lyssna” och inte försöka lyssna för att lära sig.

    1. Maria Soxbo

      Åh, vad bra! Ja, jag håller med – ibland finns det plats för sånt här också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Close